O nama

Trgovačko društvo Brodska Posavina d.d.

Trgovačko društvo Brodska Posavina d.d. iz Slavonskog Broda osnovana je u prosincu 1997. godine. Nastala je iz JVP Brodska Posavina prelaskom u trgovačko društvo. Društvo je pravni slijednik dugogodišnjeg rada niza generacija hidrotehničara koji od daleke 1919. godine djeluju i stvaraju na ovim prostorima brodske Posavine. Kao trgovačko društvo Brodska Posavina preskočila je brojne prepreke i riješila brojne probleme. Pred svim zaposlenicima postavljeni su novi izazovi koje nameću trendovi i tržište, a koje spremno prihvaćaju.

Tvrtka je danas mozaik kreativnosti, ideja, truda i zalaganja svih zaposlenih. Zato danas Brodska Posavina d. d. za vodnogospodarsku djelatnost može stručno i brzo odgovoriti na sve specifične zahtjeve vremena u kojem živimo s osnovnom porukom kako smo dio naslijeđa promišljene koncepcije uređenja vodnog režima, jer je voda osnovni preduvjet života, opstanka tradicije, naroda i njegove gospodarske moći.

Također u potpunosti se prilagođava novim uvjetima tržišta i rastućoj konkurenciji, ali i brojnim mogućnostima koje pruža pristupanje Hrvatske Europskoj uniji. Osim uspješnog sudjelovanja na natječajima i projektima koji se provode po najvišim standardima struke i poslovanja, tvrtka uspješno koristi i mogućnosti povlačenja bespovratnih sredstava iz europskih fondova.

0
Zaposlenika
0
Vozila
0
Plovila
0
Strojeva